Den bedste klub i klubben
Tilsynsrådets Vandrepokal

Tilsynsrådets vandrepokal tildeles ad hoc det medlem eller aspirant,
der på en eller anden vis har gjort sig fortjent hertil.
Dette være sig med bidrag af godt spil- måske det modsatte
eller episode der bidrager til den almindelige munterhed i flokken af Haner.

Skænket af Tom Holmberg i 2017 

 

13. juli 2019
Som bekendt bliver vores fornemme "Hane" uddelt ved særlige præstationer eller episoder på banen, og i lørdags blev der givet en lektion i hvad der skal til, når ens bold ligger i en sucker i et strafområde.
På hul 14 kort af green, ca. 10-15 cm inde i det røde område ligger bolden ca. 2-3 cm under overfladen. Thomas kunne ikke se sig selv gå tilbage hvor bolden krydsede strafområdet eller måske mere sandsynligt tilbage til tee-stedet, og så er der som bekendt kun den mulighed tilbage at spille bolden som den ligger. Med en god wedge og store sving kunne bolden flyttes under jordoverfladen ca. 2 cm ad gangen, hvorfor Thomas kunne konstatere at bolden ikke længere var i strafområdet efter 6 gode slag, og der kunne droppes efter reglen om to køllelængder ikke nærmere flaget ;-)Vi takkede naturligvis Thomas for lektionen og kvitterede med at tildele ham den store ære at modtage den farverige Hane.
Efter tildeling af Hanen undersøgte Gunnar hanens ende for eventuelle æg, hvorefter Thomas tørt konstaterede at ham bekendt lægger en Hane ikke æg og det måtte en dyrlæge da vide !!!

 
27. april 2019
Historien udspandt sig på hul 12. Hugo, Klaus og Jeser R. var på green og Børge skulle spille ind udefra. Det gjorde han så godt at bolden landede 2 cm fra hullet.  Mens der ventes på Børge markerer sin bold puttede Klaus fra ca 7 m. Bolden var på vej i hul, men der lå Børge's bold. Klaus’s bold ramte Børges og skubbede den i hul.
2 strafslag til Klaus og genplacering af Børge's bold.
Klaus forklarede bagefter “jeg troede lige den kunne være der”
(Det er putte-selvtillid når man putter fra 7 m) 
 

13. april 2019
Anders Krogh Nielsen
I sin iver for at hente sin funde bold fra forrige torsdag - og fundet af flere bolde, taber Anders sit jern i vandet (jernet har på dette ikke været vasket i flere år) samtidig skrider den unge mand ned ad brinken og lander med begge ben i åen på hul 9. Anders konstaterer at hans sko IKKE er vandtætte:

 

9. juni 2018
Ole Bols
I 4 bold med Steen C, Allan og Lars Kold udfører Ole den præstation flere gange på runden at misse et put på få centimeter, fordi han absolut ville putte - nonchalant - med bagsiden af putteren. Først 2 gange på hul 12 og til slut et misset 7 cm put på hul 18. Ole og Allan tabte øllet

 

19. maj 2018
Steen Chemnitz
Udfører perfekt drive på hul 2, rammer direkte på green (hul 1), men dog ruller ud på forklædet. Da holdet på hul 1 ikke har forladt green, bliver der som etikken foreskriver der behørigt råbt ”Fore” ganske højt (der er god tid, da bolden er mindst 100 m oppe i luften), så 4-bolden på green hul 1 kan dukke sig 

27. maj 2017
Tommy Jensen
Forsøger at grave sig igennem
hul 15 med et 7'er jern

10. juni 2017
Dennis Dybdal
Kunne forudsige at ville ramme træet på
hul 12 fra hvid tee.

17. juni 2017
2 gæster til matchen med Tirsdagspigerne
havde store problemer med at kæmpe sig igennem hul 12
22. juli 2017
Henrik Brandt der forgæves forsøgte at nedlægges kanten på bunkeren ved hul 7 - med sin krop !!!!!!!!!!!!!
5. august 2017
Disse 2 herrer har tydeligvis læst på lektien at man skal slå NED på bolden. Begge formåede at flytte bolden op til 8 cm- NED i banen !!!!!!!!!!