Ring i dag: 28776419
Praktisk information

Ulykkesforsikring: Det er jeres eget ansvar at tegne en ulykkesforsikring på jeres barn/børn

 

 

VIGTIGT! Jeg har ophængt en ”info-tavle”, hvor jeg vil bede jer forældre om at skrive:

Er jeres barn træt, syg eller lignende, eller i en alder hvor barnet selv fortæller ”mor henter mig” – Så kan jeg finde de rette oplysninger på tavlen og på den måde yde den bedste omsorg for jeres barn.

Af hensyn til min planlægning af eftermiddagen, afspadsering eller andet, er det vigtig at det aftalte tidspunkt for afhentning overholdes.

Er der skriftende arbejdstider eller andet er ønskeligt at der afleveres en plan for en uge af gangen.

 

Solcreme: Dit barn skal være smurt ind i solcreme hjemmefra. I sommerperioden er det vigtigt, at dit barn er beskyttet mod solen. Jeg ser derfor helst barnet altid har en langærmet tynd bomuldsbluse/skjorte og solhat på. Efter middagsluren bliver børnene smurt på udsatte steder, og dvs.: ansigt, nakke og øreflipper - Dog kun hvis vi når i ud i haven om eftermiddagen.

 

Tilsyn: Horsens Kommune føre løbende tilsyn med de private dagplejere. Tilsynsbesøgene kan forgå såvel anmeldte som uanmeldte, og sker ca. 2 gange årligt. Tilsynet sikrer barnets trivsel og udvikling, dagplejerens trivsel og udvikling samt dagplejehjemmets indretning og sikkerhed. Et tilsyn tager ca. 1-2 timer. Der føres ekstra tilsyn, hvis det skønnes nødvendigt.

'