Telefon 74 43 19 15 eller 23 95 19 15
Lavt Selvværd

 

Jonna, 50 år

Jeg ønskede at få min eksmand ud af mit liv - min tankegang handlede om ham det meste af tiden - har boet alene i 3,5 år – men ønskede at leve MIT liv og ikke hans.
 
Det påvirkede mig på den måde, at jeg ikke formåede at leve det liv, jeg gerne ville have. Jeg var ikke glad, var træt trist græd ofte – havde dårlig samvittighed følte skyld – var negativ uden energi – havde en følelse af, at jeg ikke selv behøvede at have det godt, bare de andre havde det – turde ikke være mig og spillede skuespil.
 
 
Forandringer:
 
Allerede efter 1. hypnose mærkede jeg en forskel. Min eksmand fyldte ikke så meget mere. Jeg blev ikke ked af at tænke på ham, og spændingerne i brystet forsvandt.
 
Jeg har fået meget mere energi, og gør de ting jeg har lyst til, og det gør mig glad. Sover ikke så meget mereføler mig ikke ensomdet hele er meget lettere.
 
Jeg føler nu, at jeg er god nok, som jeg er. Jeg siger fra og tænker på MIG.
 
Jeg skulle have prøvet hypnose meget tidligere. Jeg har brugt en masse penge på terapeuter og psykologer, hvilket ikke har haft en længerevarende virkning på samme måde som hypnosen.
 
Det er bare en WAOOOOO oplevelse!
 
Hanne har en dejlig rolig og troværdig måde at gribe tingene an på.
 
Det har bare været det hele værd. Jeg hejser flaget mentalt, hver gang jeg tænker på, hvor godt jeg har fået det. PRØV DET.
 
Tak tak tak – for hjælpen – jeg troede aldrig jeg skulle få det godt igen, men det har jeg fået. Det går i den rigtige retning – lækkert at mærke.
 
Ønsker dig derude det bedste !