Telefon 74 43 19 15 eller 23 95 19 15
Tandlægeskræk

 

Lis, 72 år

Jeg har altid lidt af tandlægeskræk. Fra jeg var barn, hvor jeg startede hos tandlægen fra jeg var 6 år, har jeg været angst, hver gang jeg skulle til tandlæge. Flere dage inden fik jeg diarré og angstsymptomer

Jeg har fået mange tandbehandlinger i form af huller, som skulle ordnes og senere rodbehandling og kroner. Jeg har ved tandlægeskift gjort opmærksom på og forlangt, at tandlægen respekterede, at jeg var meget angst. Det er der også blevet taget hensyn til, og det har hjulpet mig en del, men stadig påvirkede det mig meget, når tiden nærmede sig for en ny behandling.  

Nu stod jeg foran en større behandling, da jeg skulle have fjernet fortænderne og have 3 implantater indopereret, hvilket gav mig mange søvnløse nætter med galoperende hjerte og tankespind.

Jeg kunne ikke styre mine tanker rationelt, hvilket gjorde mig meget træt og drænede mig for energi

 

Forandringer: 

Jeg fik anbefalet Hanne og har været i 4 behandlinger indtil videre. Hanne har åbnet for mine tidligste tandlægeoplevelser ved hypnose og derved givet mig indsigt i mine angstsymptomer fra min tidligste barndom, som var temmelig barske. 

Under behandlingen oplevede jeg, at jeg kunne se mig selv udefra og derved mere rationelt tackle min tankevirksomhed. Jeg lærte at trække vejret ud i alle muskler, så jeg kunne slappe helt af og tænke på noget godt, og derved tænke i rationelle baner, også når jeg var til tandbehandling. 

Jeg føler, jeg har fået meget mere energi og overskud af hypnose forløbet i forhold til tandlægebesøg. Jeg tror også, jeg kan bruge det, jeg har lært i forhold til andre forhold i tilværelsen, som jeg måtte blive udsat for, da jeg nu har fået en bedre indsigt i min tankevirksomhed og er blevet mere bevidst om, hvordan jeg føler og reagerer. 

 

Konklusion

Så en rigtig god oplevelse, som jeg tror, mange andre kan have glæde af.