Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver

Let Hjemmeside Billigt

Hjemmeside til en brøkdel af prisen!

Med Web-side's hjemmeside tilbud, kan du få en super flot hjemmeside, der normalt vil koste 10.000 - 20.000 kroner, for blot 49 kroner om måneden!!

Vi har fået designet en super flot og professionel hjemmeside skabelon, som du kan få glæde af til så lidt som 49 kroner om måneden. Siden kan bruges både til virksomheder og private.

Selvom prisen er lav, er kvaliteten meget meget høj, og vi har tænkt på alt.

Hvordan kan det være så billigt?

Web-side er en del af en stor virksomhed. Vi lever af at have mange kunder, og derfor behøver vi ikke tjene så meget på hver kunde - det kommer dig til gavn. Jo flere kunder vi har, jo billigere kan vi gøre det.

Web-Side drives af en top professionel virksomhed hvor vi ved rigtig meget om online markedsføring og hvordan hjemmeside løsninger skal opbygges for at blive fundet af søgemaskinerne. Vores løsning er virkelig gennemtænkt. Læs her hvorfor:

Stabil Hosting

Inkluderet i de 49 kr. per måned er hosting af hjemmesiden. Vores hosting sker i et af Danmarks største og sikreste datacentre, på en stor og meget hurtig server. Dette sikrer at hjemmesiden vil have en meget høj oppetid og blive loaded hurtigt.

Backup

Vi tager hver nat backup af hele vores server. Så skulle et uheld være ude har vi altid en backup på en anden, ekstern server.

Let redigering

Med Web-Side.dk får du en virkelig flot hjemmeside, med Danmarks absolut letteste redigerings system! Alle kan finde ud af at redigere sin hjemmeside med Web-Side's danskudviklede redigerings system.

Vi har fjernet alle de overflødige menuer og funktioner og dermed skabt et redigerings system (CMS) som alle kan finde ud af. Det er ganske enkelt det mest enkle og effektive CMS (Redigerings system) på markedet!

Du kan prøve hvor let det er helt gratis i 14 dage - Prøv nu.

Søgemaskine optimeret

Vores løsning er blevet bygget så din hjemmeside er optimeret mod søgemaskiner som Google, Bing, Yahoo mv. Vores løsning arbejder blandt andet med URL's som består af din overskrift, men du kan rette i din URL hvis du vil optimere en side eller artikel efter bestemte søgeord

Udover at URL'en er optimeret mod søgemaskinerne, kan du også på hver enkelt side skrive hvilke søgeord den enkelte side skal være optimeret mod (META Tags) og du kan skrive en tekst som vil blive læst af søgemaskinerne (META tekst). Slutteligt kan du også skrive en sideoverskrift og lave H1, H2 og H3 overskrifter.

Ved du ikke hvad ovenstående betyder, så vær blot sikker på at vi ved hvad vi laver.

Brugervenlig hjemmeside

Når man bygger et hjemmeside design er det utrolig vigtigt at hjemmesiden er brugervenlig, og at folk forstår hvordan de navigerer rundt på din hjemmeside og kan finde ud af at kontakte dig. Vores løsning arbejder med topmenuer, som brugerne altid vil kunne se når de besøger din hjemmeside, da den er i toppen af siden.

Øverst på siden i højre hjørne vil dit telefon nummer fremgå (Hvis du ønsker det) - En af de ting flest mennesker faktisk søger på hjemmesider.

Læg dit eget top banner ind

Du kan naturligvis selv skifte dit topbanner, og dermed skabe den stemning og feeling på siden som du ønsker. Her kan du lægge dit logo ind, og skabe en flot grafik med dit eget udtryk.

Lækker forside Slider

Løsningen har en lækker "Slider" funktion. Denne gør at der vil blive vist 3 grafik elementer efter hinanden, som du kan linke ind til en side på sitet. Dette giver en brugervenlig og en utrolig lækker effekt meget enkelt.