Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver

Flytning af dit domæne til Web-Side.dk

Flytning af dit domænenavn til Web-Side.dk!

Når du vælger en hjemmeside løsning fra Web-Side.dk kan du naturligvis koble et domænenavn på løsningen, hvadenten det er COM eller DK domæne. Har du ikke et domæne i forvejen kan vi hjælpe dig med at købe et domæne og rådgive dig lidt om valg af domæne navn i den anledning - se evt. denne artikel om valg af domænenavn

Har du i forvejen et .dk eller .com domæne kan vi også super let flytte det over til os for dig - det gør vi dagligt mange gange, og det er let og smertefrit

Sådan foregår en flytning af DK domæne

Har du et .DK domæne - eks. "firmanavn.dk" er det DK-Hostmaster der administrerer domænet. Disse domæner er de letteste at flytte over og dette kan typisk ske i løbet af få timer.

Når du beder os flytte domænet over til os, sender vi en anmodning til DK-Hostmaster om at domænet flyttes over til Web-Side.dk - og du modtager en mail fra DK-Hostmaster, hvor de af sikkerhedsmæssige årsager beder dig logge ind og bekræfte at flytningen må ske. Når du har gjort dette er domænet typisk flyttet på få timer.

Har du glemt kodeord til DK Hostmaster kan vi hjælpe dig med at få dette gensendt. Vi kan også stå for at godkende flytningen hvis du sender os adgangsinformationer til DK Hostmaster.

Selv om domænet flyttes over til os, vil det altid være din ejendom og du kan altid flytte det væk fra os igen. Vi kunne aldrig finde på (I modsætning til visse andre hjemmeside firmaer) at låse domænet til os.

Sådan foregår en flytning af COM domæne

Har du et .COM domæne kan vi også sagtens flytte dette over til os. Dette er lidt tungere end at flytte et .dk domæne og tager ca. 7 dage. 

De første 3 måneder efter du har købt domænet kan man ikke flytte et .Com domæne - derfor er det en god idé at købe det direkte hos os hvis du skal have et nyt domæne.

For at flytte domænet sætter vi en overflytning i gang, og du vil modtage en mail hvori du på et link skal godkende flytningen. Efter denne godkendelse er lavet, tager det ca. 7 dage før domænet peger over på os.

Vi hjælper dig i processen hvis du har nogle spørgsmål til dette, både per telefon og email.