Telefon 74 43 19 15 eller 23 95 19 15
Kabbalah

 

Hvad er Kabbalah, vil du måske spørge, hvis du aldrig har hørt det før.

Ordet Kabbalah betyder ”to recieve” – at modtage, og er et studie i, hvordan vi lærer at modtage ”fulfilment” - fuldbyrdelse - altså at føle os lykkelige og tilfredse indefra – uafhængig af ydre omstændigheder.

Kabbalah er Universelle Principper og er for ALLE mennesker, uanset nationalitet, religion, politisk overbevisning osv. 

Derfor er Kabbalah IKKE religion eller nogen former for ”tros-system”, som man bare skal godtage eller overtage fra andre. Det er heller ikke nogens mening om, hvordan Universet og livet fungerer.

Kabbalah er dyb visdom og ældre end religion. Som sagt Universelle Love - nogle retningslinjer for livet, som ”styre” os, uanset om vi tror på det eller ej – akkurat som tyngdeloven, som vi jo ikke betvivler.

Det kan måske virke mærkeligt, at en visdom som er flere tusind år gammel, kan have nogen relevans i vores nuværende liv, men Kabbalah er tidløs visdom, som der er brug for NU - mere end nogensinde i vores verden.

I bund og grund ønsker vi alle det samme af livet – kærlighed, at være elsket, berigende forhold og relationer, have finansiel overskud, føle os trygge, have et godt og bekymringsfrit helbred osv. MEN selvom vi har disse ønsker, manifesterer de sig ofte ikke i vores liv.  

Vi stiller måske jævnligt os selv spørgsmål, som ”Hvad er meningen med livet?” – ”Har jeg en mission i mit liv?” – ”Hvorfor er jeg i det hele taget blevet født ind i den her verden?” – ”Er der en Gud? Og hvis der er, hvorfor er der så, så meget vold og så mange krige i verden?” osv. osv. 

Kabbalah viser en helt ny måde at se på vores liv, os selv, andre og verden.

Hvis vi GØR det, som anvises, VIL vores liv forbedres, og vi bliver bedre til at fjerne det kaos, vi har i vores liv.

Kabbalah har været og vil altid være mit grundlæggende ”værktøj”, der hjælper mig om bag mine egne Egoer/”Blind Spots”/Skyggesider – et kært barn har mange navne – for at kunne nå helt ind til kernen af mine problemer.

Kabbalah har givet mig redskaber til, hvordan jeg helt konkret kan ”skære det væk”, som skjuler mit Ægte og Autentiske Selv – den jeg i virkeligheden er bag ”maskerne” og ”rollerne”- og på den måde i bogstaveligste forstand ”sætte mig selv fri”.

Det kan ikke forklares, hvordan Kabbalah visdommen ændrer ens liv radikalt. Det skal erfares og mærkes. Derfor er man nødt til selv at gå vejen for virkelig at forstå.