Telefon 74 43 19 15 eller 23 95 19 15
Bevidsthed

 

”Man kan ikke løse et problem
på samme niveau af bevidsthed,
som man skabte det”
 
 
Albert Einstein sagde dette for allerede mange år siden, og det har ikke ændret sig – det er ganske enkelt en universel lov – a lá tyngdeloven.
 
Forsøger vi at finde en løsning på et problem, men beholder de samme ”briller” på, som da problemet opstod, vil vi kun kunne finde en overfladisk og kortvarig løsning. Vi er nødt til at skifte til et nyt sæt briller – se problemet fra en anden vinkel for at have mulighed for at finde en holdbar løsning.
 
Med andre ord, vi skal være villige til at ”flytte” os – bevidsthedsmæssigt - og dermed virkelig tage detansvar, som er vores – det fulde ansvar for vores egen adfærd.
 
Det er vores tanker, der gør os ”vanvittige”
 
Vi er meget i vores hoved. Derfor identificerer vi os for det meste med vores tanker, og tror vi er vores tanker. Men du er ikke den, der tænker. Du er langt mere end dine tanker.
 
Det, du fokuserer din opmærksomhed på, vokser! Har du overvejende negative eller positive tanker? Ser du overvejende gennem negative eller positive briller?
 
Du KAN vælge!
 
Du vælger dit fokus, og så kommer du til at opleve dit valg.
Så enkelt er det.
 
Dine grundlæggende overbevisninger bestemmer dine oplevelser. Hvad er dine grundlæggende overbevisninger om dig selv, andre, livet osv?
 
Du kan ændre dit liv ved at ændre din tankegang
 
Hver eneste tanke er en bekræftelse.
 
Vi er alle lige med hensyn til at opleve vores tankegang og vores overbevisninger. Du har sagt bekræftelser hele dit liv – og du har oplevet virkningen af dine bekræftelser hele dit liv.
 
Hvad bekræfter DU ? ……….ønsker du at opleve det, du tror på og siger?