Telefon 74 43 19 15 eller 23 95 19 15
Ryge-stop
 
Mand, 64 år

Jeg har gennem tiderne haft flere seriøse rygestopforsøg, som hver gang mislykkedes efter kortere og længere perioder som ikke ryger. Da jeg fyldte 60 år, besluttede jeg, at nu skulle det være. Men også dette forsøg lykkedes ikke efter et ellers ½ års rygepause. En af grundene har altid været, at jeg stadig befandt mig i et rygermiljø.Da jeg derfor nærmede mig 62 og samtidig skulle stoppe på arbejdsmarkedet, ville jeg bruge det som pejlemærke for mentalt at forberede mig på en røgfri tilværelse.

 
Det var i denne fase, at jeg så et opslag fra Hanne, der søgte forsøgspersoner/klienter til at øve sig på, som led i en uddannelse som hypnoterapeut, og det fik mig til at tage kontakt.
Hanne mente, at hun som led i sin uddannelse skulle bruge to seancer til at fjerne min rygertrang, hvor man ellers som oftest kan nøjes med en enkelt behandling.
Hun gik meget dedikeret til opgaven og virkede meget tillidsvækkende. Det må derfor tilskrives hendes evner til hypnoterapi, at jeg allerede efter første behandling blev kureret for min rygetrang.
 
Ved næste behandling beskæftigede vi os intenst med oplevelser omkring rygning og følelser omkring dette bl.a. relateret til barndommen, så det krævede også en personlig indsats fra min side. Det kræver, at man dykker ned i sig selv og er parat til at arbejde med sine følelser/oplevelser.
 
Efter 2 år uden tobak og uden trang til at genoptage rygningen vil jeg fastholde, at det har været en lettelse at blive ikke ryger, da det uden tvivl påvirker sundheden og omgivelserne.
At det samtidig ikke medførte en vægtøgning var jo kun et plus.